ANLÆGSGARTNER LENNARTH BAAGØE

Vi laver belægninger ud fra dine ønsker

Få en ny terrasse, indkørsel eller en anden flisebelægning

Drømmer du om at få lavet en ny fliseterrasse derhjemme, eller er det din indkørsel, der trænger til at blive moderniseret? 

Hos Anlægsgartner Lennarth Baagøe tilbyder vi et bredt udvalg af opgaver inden for brolægning, 

og vi kan derfor hjælpe dig med at få lige netop den belægning, du ønsker.

Vi holder selv til i Vejstrup og har derfor mange kunder i og omkring byen her. Hvis du bor i Svendborg, Ringe, Faaborg eller en anden omkringliggende by og drømmer om en professionelt anlagt belægning, så kører vi med glæde ud for at hjælpe dig. Vi tilbyder desuden belægningsarbejde for både private og erhverv, og vi tager hånd om store som små opgaver med samme grundighed og ekspertise.

Vi tilpasser en løsning til dine behov

Vi tilbyder en stor og specialiseret viden inden for alle aspekter af belægning, fra udvælgelsen af materialer til den endelige udførelse. Med vores komplette fremgangsmåde sikrer vi, at din nye belægning ikke kun er pæn og funktionel, men også at den kommer til at holde sig sådan de næste mange år.

Vores tilgang til belægningsarbejdet er simpel – vi lytter til dine behov og tilpasser vores arbejde derefter. Uanset om du drømmer om en lille, hyggelig krog i haven, en stor terrasse som har plads til større selskaber eller en komplet ny indkørsel med omkringliggende støttemur – så klarer vi det for dig. Vi arbejder desuden også med anlægning af have, hvis du ønsker at få taget hånd om de grønne områder i haven i samme ombæring som din nye belægning.

KONTAKT OS OG FÅ LAVET DEN HELT RIGTIGE BELÆGNING

Skal du have hjælp til at lave den helt rigtige belægning til netop din ejendom? Så er vi klar til at gøre det for dig! Kontakt os allerede i dag og lad os høre om, hvad vi skal lave for dig, og så giver vi dig gerne en pris på din opgave.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 64 81 93
​eller skriv en mail til lbat@lbat.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Anlægsgartner Lennarth Baagøe

Bolbrovej 32B, 5882 Vejstrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 19287475

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 64 81 93

E-mail: bat@lbat.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket